Glamping arrangement

Samen luxe kamperen, op de fiets vestingstadjes ontdekken, lekker eten en comfortabel slapen.

Genieten aan de Maas

Twee overnachtingen voor twee personen inclusief twee maal een driegangen diner, twee huurfietsen en een bezoek met lunch aan de Tuinen van Appeltern. Willen jullie liever overnachten in een hotel? Bekijk dan ons hotel arrangement.

Glamping arrangement

  • Twee overnachtingen in een camplodge op het Groene Eiland
  • Bezoek aan de Tuinen van Appeltern (inclusief Brabantse lunch)
  • Ontdek de omgeving op de twee huurfietsen die voor jullie klaar staan bij je lodge (inclusief pontkaartjes en mooie fietsroute)
  • Geniet van een culinair driegangendiner bij de Korenmolen
  • Op dag twee is er een heerlijk driegangendiner, deze keer in de Speciaalbierbrouwerij Oijen en proef de lokale bieren of de enige echte Hollandse limoncello
  • Inclusief uitgebreide fietsknooppuntenkaart met activiteiten en bezienswaardigheden van Noord Oost Brabant en Land van Maas en Waal

€365,-
voor 2 personen

Boek direct

Boek direct

Mocht je andere wensen hebben? Neem dan contact met ons op via deze website of bel: 06 382 119 32
Je gaat het volgende bedrag afrekenen:€365,00

Bekijk ook

Actief

Snel over wegen en paadjes kickbiken of door het water paddleboarden? Het kan aan de Maas. En een actieve dag sluit je lekker af aan het kampvuur met een drankje.

Bekijk arrangementen

Groepen

Wil je deze mooie omgeving ontdekken met bijvoorbeeld vrienden, familie of collega’s? Samen een boottocht maken, schieten met een kruisboog of lekker wandelen bij de Tuinen van Appeltern. En tijdens een etentje nog even gezellig napraten.

Bekijk arrangementen